• Minah telah disahkan untuk memegang watak utama bagi drama terbaru SBS iaitu, ‘The Beauty and The Beast”.
  • Berikutan daripada beberapa khabar angin yang memburukkan artisnya iaitu Suzy dari grup Miss A, JYP Entertainment mengambil pendirian teguh untuk menyaman 38 netizen yang didakwa menyebarkan khabar angin yang tidak sahih.
  • Dibintangi oleh Kim Hye Ri, Shim Yi Young, Moon Bo Ryung dan Kim Jung Hyun.
  • Berikutan dunia sedang kecoh dengan kehebatan drama "Descendants Of The Sun" ketika ini, berita tersebut telah pun sampai ke pengetahuan Perdana Menteri Thailand iaitu Prayut Chan-o-cha.
  • Baru-baru ini, laman portal terkenal China, China Sina Entertainment telah mengumumkan bahawa G-Dragon dari grup Bigbang telah menjadi bintang ketiga paling berpengaruh di sana.
  • Sukar berjalan dan cuba sembunyikan paha kerana skirt terlalu pendek
  • Bekas ahli After School yang kini bergerak solo, Kahi akan menamatkan zaman bujangnya dengan CEO jenama Incase bernama Yang Jun Moo pada 26 Mac akan datang.
  • The Giraffe kalahkan Kim So Hyun untuk takhta paling laris
  • Berganding bersama Baek Yerin untuk lagu "Me You"
  • Lee Byung Hun bakal menjadi pelakon Korea pertama menyampaikan anugerah di Anugerah Oscar ke-88
  • Perkara disedari oleh peminat yang menonton persembahan itu.
  • Pada bulan Jun tahun lalu, seluruh peminat dikejutkan dengan kemalangan yang menimpa James Lee dari kumpulan rock, Royal Pirates.
  • Kim Seung Woo mainkan watak chef penuh misteri dalam "Midnight Dinner"
  • Kalau kamu tak tahu, inilah pasangan tahun baru yang dah mengaku status percintaan mereka!
  • Desas-desus mengatakan Lay akan meninggalkan EXO tidak lama lagi.
  • Di manakah K-pop idols wanita ini sebelum mereka melakukan debut?
  • Big Bang dilaporkan tidak akan menghadiri anugerah akhir tahun untuk ketiga-tiga stesen penyiaran utama iaitu SBS, MBC dan KBS.
  • Insiden ini berlaku ketika Krystal dalam perjalanan menuju ke konsert solo Jonghyun SHINee.
  • EXO kuasai Instagram, iTunes dan Tumblr tahun ini.
  • Netizen marah selepas menonton video yang menunjukkan pergerakan pengurus yang seakan-akan menggertak ahli BTS itu.
  • Giliran EXO pula melancarkan lagu bertema akhir tahun & musim sejuk berjudul “Sing For You”
  • Album terbaru Bangtan Boys, The Most Beautiful Moment In Life, Pt.2 telah berjaya menembusi carta album Billboard 200.
  • Grup wanita yang semakin meningkat naik dari Woolim Entertainment, Lovelyz telah melakukan comeback terbaru mereka.
  • Peminat-peminat luar negara nyatakan sokongan terhadap Park Bom.
  • Apa yang harus dilakukan jika ingatan kita mula pudar hari demi hari akibat Alzheimer?
  • Instagram telah mengeluarkan senarai lima akaun idol paling top 2015. Adakah idola kamu turut tersenarai?
  • BANGTAN BOYS (BTS) IS BACK!
  • "The Day' sebagai tanda penghargaan kepada peminat yang menyokong karier LMH selama 12 tahun.
  • IU telah memfailkan saman terhadap beberpa aorang netizen yang didakwa telah menyebarkan foto palsu dan khabar angin yang tidak baik terhadapnya.
  • ARMY pasti teruja dengan comeback terbaru Bangtan Boys (BTS) yang diumumkan menerusi sebuah video ringkas bertajuk “Never Mind”.
  • Baekhyun EXO akan berlakon dan memegang watak di dalam drama pertamanya selepas dipilih untuk membintangi drama remake Cina bertajuk “Scarlet Heart”.
  • Hana (Secret) hilang kata-kata bila berdepan dengan Chanmi (AOA) dalam rancangan Mnet’s ‘Yaman TV. Nampaknya dalam perdebatan ‘carut’ sesama mereka, Hana tak dapat membalas kata-kata pedas dari Chanmi. Korang nak tahu apa yang membuatkan Hana tewas dengan Chanmi?
  • Tak pernah rasa tergugat dengan kumpulan wanita yang lain, Girl's Generation membuktikan yang dorang ni masih ratu K-pop! Sejauh mana kehebatan dorang ni?
  • Penyanyi Korea, Seo In Young tanpa segan silu mempamerkan keserasiannya dengan ‘anak ikan’, Kanto dari kumpulan Troy. Wah, dorang ni bercinta ke? Apa pendapat korang?
  • Memang ramai yang tertanya-tanya bila Lee Hyori bertindak untuk 'deleted' semua media sosialnya. Dah kenapa Lee Hyori buat macam tu? Mesti ada sebabnya, tapi apa?
  • Sebuah melodrama sensasi mengenai seorang wanita miskin yang menggunakan identiti orang lain dan meneroka masuk ke dalam sebuah keluarga elit digelar ‘chaebol’ yang menjalankan perniagaan. Menarik kan? Penuh kejutan dan drama kehidupan terhebat. bagi korang yang menginginkan kelainan, melodrama ini wajib korang tonton! Tungguuuuuu...
  • Hai... Biar betul ni? Sampai kena merayu semata-mata nak ajak si UEE makan? Berbaloi tak agaknya rayuan Kwanghee ni?
  • Boyfriend telah berjaya mengadakan konsert pertama dorang di Eropah. Nampaknya sukses biarpun ni kali pertama dorang 'menyerang' negara itu. Apa rancangan dorang lepas ni?
  • Salah seorang ahli kumpulan T-ara, Eunjung, berkongsi tentang perasaanya apabila membaca komen-komen negatif di laman sosial. Terbaru, dia dikecam sekali lagi apabila dikatakan yang dia berpura-pura menangis di ‘4 Things Show’. Apa sebenarnya yang berlaku? Jom, ikuti penjelasan daripada Eunjung...
  • Sunny dari Girl’s Generation telah membocorkan satu rahsia peribadinya. Rata-rata peminat terkejut tetapi mereka tidaklah marah atau mengecam si manis itu. Apa agaknya rahsia Sunny yang telah dia beritahu pada semua orang tu?
  • Kembali melekat di saluran ONE HD dengan rancangan-rancangan eksklusif.
  • Pujian harus diberikan kepada KARA. Dorang ni semakin hebat melebarkan sayap di Jepun. Buktinya, lagu terbaru mereka berjaya menduduki carta teratas di negara itu.
  • BTS ada satu janji manis yang akan dikotakan jika dorang berjaya menduduki carta #1 dengan album mini terbaru dorang. Kata dorang lagi, dorang mahu berkongsi detik-detik manis itu bersama peminat. Apa agaknya yang dorang ni janjikan kan?
  • Pertandingan Liga Remaja Kreatif 2015 kembali untuk kali ke-5 susulan kejayaan penganjuran terdahulu.
  • Apa cerita dengan babak ciuman antara Jong Hyun dan Jin Se Yeon? Mereka berdua menerangkan tentang ciuman ‘panjang’ itu dalam sidang media untuk filem terbaru mereka, Dangerous In-Laws 2, di Lotte Cinema, Seoul semalam.
  • Rebut peluang untuk memenangi wang tunai sehingga RM 100, 000 hanya di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015. Tak perlu keluar duit banyak pun, dengan hanya jumlah belian RM 50.00 dalam satu resit, korang layak menyertai Peraduan Karangkraf Pemurah Giler! Mungkinkah korang pemenang yang kami cari?
  • Nampaknya gadis-gadis SISTAR sudah bersedia untuk berhadapan dengan cuaca panas. Bersedia untuk menyambut musim panas, Soyu memberitahu dia sudah tak sabar untuk berfesyen dengan gaya seksi. Tapi lain pula cerita dengan Dasom…
  • Tahniah kepada Song Min Kyung (The SEEYA) kerana tak lama lagi akan berkahwin! Peminat-peminat lelaki yang meminati gadis ini jangan kecewa ya, jodoh dia dah sampai. KLIK pasti, Song Min Kyung akan tetap menyayangi semua peminatnya.
  • Penat dengan aktiviti riadah pada hujung minggu dan perlukan semangat baharu untuk berdepan dengan rutin harian pada keesokan harinya? Apa kata kamu rileks dan berhibur dengan filem “Postman To Heaven” dan “A Dream Comes True” hanya di slot Saranghae TV9.
  • Kena makan belalang, Dongwoo dan Lee Tae Im angkat ‘bendera putih’. Tak sanggup mereka nak makan serangga besar itu! Kenapa mereka kena makan belalang?
  • Alamak! Taeyeon jatuh dari pentas. Macam mana keadaan dia?
  • Betul ke pelakon kacak ni sakit mental? Paling teruk lagi, hanya Hwang Jung Eum saja yang boleh merawat sakitnya itu. Adakah Hwang Jung Eum pernah mengecewakan Ji Sung sehingga dia boleh jadi ‘gila’?
  • Wah, hebatnya! Nak buka baju pun kena bersedia sampai dua bulan? Apa cerita si Changmin ni agaknya ya?
  • Psy akan terlibat dalam konsert solo HyunA. Betul ke?
  • Nampaknya peminat-peminat Big Bang memang sayangkan mereka. Kenapa? Jom baca entri ini!
  • G-Dragon dengan serendah hati mohon maaf kepada semua peminat Big Bang. Kenapa pula ni?
  • Tak lama selepas kekasihnya, Taeyeon (Girls’ Generation), ‘unfollowed’ semua orang di Instagram, Baekhyun (EXO) pun buat perkara yang sama. Dah kenapa?
  • Kim Dahee (GLAM) telah menghantar surat mohon maaf yang ke-11 kepada Seoul Central District Court semalam. Kenapa ya? Baca entri ini untuk kisah selanjutnya.
  • HI SUHYUN memang comel. Mereka ada cara tersendiri untuk menghargai peminat mereka. Macam mana ya?
  • Takkanlah Kris sudah bosan dengan peminatnya sampai perlu ‘delete’ akaun Instagram? Sombongnya! Ikuti entri ini untuk kisah selanjutnya.
  • Bagi menjawab semua teka-teki para peminat KBS 2TV ‘The Human Condition’, tentang apa yang menarik untuk episod seterusnya, Lizzy akan berkongsi rahsianya. Apa pula rahsia gadis cantik itu?
  • Kamu semua mesti suka kan? Pelakon Kim Sae Ron bercinta dengan Seo Kang Jun! Demi cinta mereka, Kim Sae Ron turut berlakon dalam video muzik 5uprise. Romantiknya! Nak tahu cerita selanjutnya? Teruskan membaca...
  • Eh, siapa kata ALi menipu ketika menyanyi? Apakah penipuan yang dia buat? Entri kali ini menceritakan kebenarannya.
  • Lelaki berpakaian serba hitam dengan 'pose' yang agak misteri mengundang penrtanyaan kebanyakan peminat Kpop. Katanya dia penyanyi solo terbaru di bawah label SME. Siapa agaknya dia ya?
  • Buat julung-julung kalinya, KLiK menerbitkan majalah keluaran khas 1 November 2014 sempena “Edisi Daebak Ulang Tahun” pertama KLiK, yang bertukar konsep kepada 100% Hiburan Korea. Kelainan untuk edisi khas kali ini, menampilkan dua penghias muka iaitu EXO dan TaeTiSeo.
  • Koleksi terbaru dari BUCKAROO sudah tiba! Seolhyun tampil bergaya dengan 'jumper' seksi yang menyerlahkan bentuk kaki yang panjang. Memang menggoda. Pasti kamu semua tidak sabar untuk melihat gambar-gambar Seolhyun dalam koleksi BUCKAROO ni kan?
  • Nampaknya keadaan Woo Hee semakin okay! Jadi buat peminatnya, jangan susah hati lagi ya? Woo Hee sempat bergambar dan memuat turun fotonya di Instagram pun. Jom, ikuti kisah Woo Hee!
  • Youngji ahli kumpulan Kara berkongsi kisahnya menjadi ‘ahli baru’ Roomate. Katanya, ia satu pengalaman yang menarik tetapi meletihkan! Kenapa Youngji cakap macam tu agaknya? Baca entri ini untuk tahu lebih lanjut.
  • Dua hari lepas Mariah Carey telah menjayakan konsertnya di Seoul, Korea. Namun, persoalannya ‘berjayakah’ dia? Kebanyakan peminat penyanyi ini berang dengan penyanyi ini dan turut menuntut agar wang mereka dikembalikan. Wah, apa yang bintang besar ini dah buat ya?
  • Warga Johor Bahru dan Singapura, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan buku, novel dan majalah terbitan Kumpulan Media Karangkraf pada harga 'durian runtuh'. Diskaun hebat sehingga 50% menanti anda. Semuanya bermula 9 Oktober ini.
  • Akhirnya SM Entertainment membuat kenyataan untuk menjawab pertanyaan semua peminat Girls' Generation. Apakah status Jessica sekarang? Masihkah dia bersama kumpulan ini?
  • Ailee sombong sampaikan orang nak pegang pun dia tak benarkan? Adakah dia betul-betul sombong atau ia sekadar satu kontroversi untuk menjatuhkan Ailee? Kenapa tiba-tiba Ailee jadi macam ni? Ikuti entri ini untuk cerita lanjut tentang Ailee.
  • Eh, tak menyanyi dah ke? Sejak bila Roy Kim jadi DJ? Bermula 29 September 2014. dia akan mula bertugas di stesen radio MBC. Pasti peminat-peminat penyanyi ini tidak sabar mahu mendengar keletah Roy Kim kan?
  • Ailee dah kurus sampai kena cari baju baru. Biar betul ni? Semua baju yang diambil untuknya ketika sebuah sesi fotografi, semuanya longgar. Sakitkah Ailee?
  • Nana seronok betul dapat hadiah pemberian para peminatnya! Turut melahirkan rasa gembiranya melalui laman sosial Instagram. Ternyata Nana sama seperti gadis-gadis yang lain, suka apabila mendapat hadiah. Ikuti kisah selanjutnya dalam entri kali ini.
  • Kalau betul peminat Jun.K (2PM), belilah gelang tangan rekaan jejaka kacak ini! Satu lagi item unik rekaan Jun.K di bawah rangkaian produk 'No Love' sudah dilancarkan. Mesti ramai yang akan beli untuk membuktikan kesetiaan kamu padanya kan?
  • Satu lagi berita sedih buat peminat Ladies’ Code. RiSe sudah meninggal dunia. Dengan rasa berat hati dan penuh kesedihan, agen Ladies’ Code, Polaris Entertainment, mengumumkan Rise meninggal dunia pada jam 10.10 pagi semalam, pada usianya 23 tahun.
  • Kami pasti akan merinduimu, EunB. Tiada lagi gerak tari lincah dan senyuman manja pada wajahmu yang dapat kami lihat selepas ini. 'Good bye' dear EunB...
  • Peminat Kpop pasti akan kenal dengan gadis comel ini. Bukan sahaja kerana bakat, bahkan personalitinya yang menarik dan merendah diri membuatkan ramai yang menyukai EunB. Siapa sangka dalam usianya yang masih muda, dia kini 'pergi' untuk selamanya kerana terlibat dalam sebuah kemalangan kelmarin.
  • Banyak kes melibatkan keselamatan gadis muda sekarang. Pelbagai perkara buruk boleh berlaku jika kamu tidak berhati-hati. Tahukah kamu, bagaimana untuk melindungi diri jika berhadapan dengan situasi tidak diingini?
  • Bagus sungguh gadis-gadis BESTie! Mereka tidak lupakan peminat. Apabila berjaya dengan album mini pertama mereka, Hot Baby, BESTie tidak melepaskan peluang untuk melahirkan rasa penghargaan buat semua peminat.
  • Jom 'follow' si comel Raina! Dia sudah ada instagram. Agak-agaknya foto apa yang akan selalu dia muat turun ya?
  • Super Junior agak menyepi sejak kebelakangan ini. Kini, mereka kembali dan bakal mengejutkan peminat kumpulan ini. Khabarnya mereka akan mengubati kerinduan para peminat. Bagaimana pula tu?
  • Biar betul? Gadis-gadis Girl's Day ke Thailand untuk mendaftarkan kelahiran yang selama ini tidak dibuat. Sehinggakan terpaksa berhenti sekolah kerana tarikh kelahiran yang diragui...
  • Baru-baru ini apabila Hong Jin Young dijemput ke sebuah rancangan temubual, Crisis Escape, dia telah melahirkan rasa tidak senang tentang diskriminasi terhadap wanita yang membuat pembedahan plastik. Selebriti ini turut bertanyakan, adakah wanita yang membuat pembedahan plastik tidak layak untuk hidup bahagia? Apa cerita di sebalik soalan Hon Jin Young ini?
  • Anda peminat drama bersiri Rindu Awak 200%? Jika ya, dapatkan novel ini dengan harga runtuh, hanya RM4.90! Tawaran istimewa ini bakal berlangsung Isnin bermula 9.00 malam.
  • Baru-baru ini, aktres cantik, Kang Sora telah memuat turun gambarnya bersama Ze:A”s Siwan! Gambar apakah itu? Ramai juga yang bertanyakan tentang status gambar itu. Ada juga desas-desus yang mengatakan mereka bercinta dek kerana gambar yang menunjukkan keserasian mereka berdua itu. Eh, betul ke? Apakah jawapan Kang Sora tentang ini?
  • Bulan lepas, Soyeon dari T-ara telah meninggalkan satu mesej di akaun Twitter peribadinya. Dalam mesejnya itu, dia memberitahu yang dia menentang pembedahan plastik dan lebih percaya kepada kecantikan semula jadi. Malangnya, sebuah foto yang menampilkan rupanya sedikit ‘berubah’ membuatkan para peminat berteka-teki tentang status wajah gadis comel ini. Apa komen Soyeon?
  • Walaupun dianggap ‘sempurna’ dan sudah cukup cantik, kebanyakan selebriti wanita di Korea tetap mempunyai tahap keyakinan diri yang rendah. Sedangkan kita apabila melihat wajah mereka sudah cukup mengagumkam.
  • Wah, seronoklah peminat-peminat EXO! Kumpulan ini baru saja melancarkan kelab peminat mereka secara rasmi. Semakin sibuklah kamu semua dengan aktiviti dan perkembangan terbaru bersama EXO. Jom, ketahui lebih banyak tentang kelab peminat kumpulan jejaka-jejaka kacak ini!
  • Ayuh, serlahkan semangat patriotisme anda! Sempena sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-57 tahun ini, buktikan rasa cinta anda terhadap negara dengan menghantar gambar ‘selfie’ berlatarkan ruang dalam rumah, dapur atau taman halaman rumah. Anda berpeluang memenangi hadiah menarik, untung kan?
  • Rasanya aktor ini sudah cukup kacak, tetapi Ahn Jae Hyun telah disarankan untuk membuat beberapa perubahan pada wajahnya. Adakah dia bersetuju? Bahagian manakah yang perlu ‘diubah’? Ikuti apa pendapat aktor tampan ini perihal pembedahan plastik yang perlu dilakukan.
  • Tidak sampai satu tahun kewujudannya di arena muzik K-pop, nama GOT7 sudah menjadi 'buah mulut' peminat muzik di seluruh dunia. Apakah kehebatan di sebalik nama GOT7 ini?
  • Adakah kerana salah seorang ahli kumpulan 2PM ini takut 'sahamnya' akan jatuh apabila dikatakan sudah mempunyai kekasih? Khabarnya, Chansung tidak mengaku menjalin hubungan dengan seorang selebriti China walaupun percintaan mereka diakui sendiri oleh Ada Liu!
  • Penantian Inspirit selama setahun kini berakhir selepas "Season 2" yang memuatkan 13 buah lagu menjenguk pasaran pada bulan lalu.
  • Masih ingat lagi kehadiran GOT7 ke Malaysia secara senyap-senyap pada awal Jun lepas? Tak sia-sia mereka memilih Malaysia sebagai lokasi penggambaran klip video terbaru kerana khabarnya tontonan di YouTube sudah mencecah 1 juta!
  • Salah seorang ahli EXO iaitu Baekhyun yang kini sedang bermain cinta dengan ahli Girl's Generation, Taeyeon, menjadi berita panas di kalangan rakan-rakan dan peminat. Terkantoi pula bila media di sana mendedahkan pasangan ini telah bercinta selama empat bulan.
  • Nama Bangtan Boys kini semakin mekar meniti di bibir setiap penggemar muzik K-pop. Populariti yang dinikmati oleh mereka dalam masa yang singkat juga cukup mengagumkan. Edisi KLiK kali ini cukup istimewa kerana kami menampilkan temu bual eksklusif bersama Bangtan Boys khas buat kamu semua!
  • Semalam, AJ sempat muat naik menerusi akaun Twitter tentang keadaan kesihatannya buat peminat yang sentiasa ternanti-nanti perkembangannya setelah masuk hospital.
  • Kedatangan kumpulan GOT7 pada 8 Jun lepas ke Malaysia telah menyebabkan peminatnya di sini menjadikan topik GOT7 menjadi trending Top 10 di Twitter.